onsdag 4. november 2009

Dekorative knotter, knagger og oppheng

Jeg er glad i dekorative knotter, knagger og praktiske oppheng. På mine turer rundt i Provence har jeg funnet mye spennende. Bildet over er fra en morsom butikk i Saint Remy-de-Provence. Og knotter i alle fasonger, størrelser og farger kan pynte opp og gi nytt liv til skap, skuffer og kjøkkeninnredninger. Dette utvalget fant jeg på markedet i L'Isle-sur-la-Sorgue.
Det er noe eget med gamle knagger. De har en egen sjarm og bidrar med en helt spesiell atmosfære. I entreen vår har vi gamle knagger kjøpt på antikkmarkedet i Nice for flere år siden. De er både praktiske og vakre. Bildet under er fra antikkmarkedet i L'Isle-sur-la-Sorgue.

4 kommentarer:

 1. For en herlighet du har tilgang på.... er helt enig med deg at de gamle knaggene og knotter er ekstra skjønne... ikke lett å finne her hjemme...

  Ønsker deg en fin november dag...'
  klem Kerstin

  SvarSlett
 2. Hej igen!

  Ååh vad det är kul att läsa om allt du gör. Jag bara älskar det!!! Du tar mig närmare mitt underbara, ljuvliga Vence. Nu kommer vi inte dit förrens i januari och då har jag din blogg att läsa. Såå kul. Tack för det!
  Kram Eva

  SvarSlett
 3. Hei, Helt enig med deg. Knagger er morsomt og skaper dekorative blikkfang. Nå ligger litt snø i hagen:-) klem Siv

  SvarSlett
 4. Åååå...så utrolig masse herlige gamle knagger:)
  Elsker disse gamle knagger/knotter:)
  Helt enig med deg, de har en helt egen sjarm:)
  Veit du hvordan man kan få kjøpt disse herlighetene???
  Fortsatt herlig kveld
  Klem Merete

  SvarSlett