mandag 16. november 2009

Tilbake etter en uke i Paris

Nå er jeg tilbake i Saint Paul igjen etter en spennende uke i Paris. Jeg har gått på intensivkurs over 7 dager i Rosen-metoden på fransk. Det finnes et Rosen-institutt i Paris som drives av en fantastisk kvinne som opprinnelig kommer fra Sverige. Rosen-metoden er godt kjent i Skandinavia, men ikke så kjent her i Frankrike. Kort fortalt går Rosen-metoden ut på å løse opp spenninger i kroppen ved berøring. Og når spenninger løses opp kan også gamle følelser slippe taket. Kroppen vår husker alt det vi selv har glemt og som kan ha hemmet oss i å nå vårt potensiale. Jeg har gått flere kurs nå og har stor nytte av det jeg lærer og opplever. Denne gangen skjedde det noe som var veldig viktig for meg. For mer informasjon finnes på: http://methode.rosen.free.fr/
Paris er en vakker og samtidig travel by. Kontrasten er stor fra min landlige tilværelse i Saint Paul-de-Vence. Heldigvis bodde jeg i et fredelig kloster som ligger i bydelen Vaugirard, like ved metrostasjonen Convention. Standarden i klosteret er enkel med vask på rommet og dusj/WC på gangen. Jeg trives i enkle og historiske omgivelser. Føler det enkle livet gjør meg godt. Nedenfor ses et bilde fra klosterhagen. Rommene vender ut mot denne fredelige oasen. Jeg må innrømme at det også er utrolig godt å komme hjem igjen etter en uke i storbyen.


1 kommentar:

  1. ååå så spennende. da.. er det ikke det moren til prinsessen vår holder på med o9gså.. har veldig stor tro på alternativ behandling... jobber du med det?


    Klem Kerstin

    SvarSlett