tirsdag 12. januar 2010

Solskinnsdager

De to siste dagene har vi våknet til strålende solskinn! Det varmer både kropp og sjel etter noen litt triste gråværsdager. Etter frokost og en kort arbeidsøkt har vi dratt ned til Middelhavet og gått deilige turer langs strandpromenaden i Cagnes-sur-Mer og Villeneuve Louvet. Det er godt å bevege seg og kjenne at sola varmer igjen. Og i bakgrunnen ser vi hvite snøfjell. Det har kommet mye snø i fjellet de siste dagene. Fra der vi bor er det i underkant av en times kjøring til nærmeste skistasjon. Foreløpig har ikke behovet meldt seg, men muligheten er der.
Oppe hos oss i Saint Paul er det for tidlig med mimosablomstring. Desember har vært kaldere enn normalt og dermed forsinket blomstingen. Nede ved kysten fant jeg etterhvert noen mimosa-busker som var iferd med å springe ut. Jeg måtte helt inn i en privat hekk for å fotografere dem. Se bildet nedenfor. Det er årets første mimosa! Om kort tid er blomstringen igang for fullt her nede. Da kommer det flere bilder.... De to siste dagene har vi kost oss i det fine været, gått turer, vært på marked, på café og hatt det veldig bra.

3 kommentarer:

  1. Å høres ut som om livet er godt....Fant mimosa i blomsterbutikken her hjemme. Så nå lyser det gult på bordet. Fattig trøst, men det dufter så rent....Kose dere i solen! Hege

    SvarSlett
  2. Hei, Takk for hyggelig hilsen. Så nydelig bilde. Herlig sted å få jobbe og leve:-) klem Siv

    SvarSlett
  3. Så mye fristende det var å se på her inne.. den julebutikken så fantastisk ut!

    SvarSlett