mandag 20. februar 2012

Saint Paul en tidlig morgenstund i februar

Mimosatreet vårt har blomstret siden midten av januar og det er fortsatt fint. Det står der og lyser hver morgen når jeg titter ut av kjøkkenvinduet. Jeg liker å stå tidlig opp om morgenen, lage en god kopp kaffe og bare nyte den spesielle stemningen og lyset før dagen starter. Det er en fin måte å samle både tanker og tråder før dagens mange gjøremål starter. "Morgenstund har gull i munn" er et ordtak jeg liker godt. Bildet over tok jeg en litt kald morgen i februar like etter soloppgang. Ønsker dere alle en strålende fin dag!

5 kommentarer:

 1. Hei Marit, Nydelig bilde fra deg som alltid:-) Ja, vi morgenfugler kan nyte soloppgang og tanke opp god energi! klem Siv

  SvarSlett
 2. Herlig stemning i bildet. Saint Paul er jo bare sa koselig!

  SvarSlett
 3. Ja, tidlige morgenstunder har gull i munn :-). Da får man samlet både tanker, energi og inspirasjon til resten av dagen. Særlig inspirerende å se ut på mimosatreet da.

  Torunn

  SvarSlett
 4. Det var virkelig både morgenstemning og vårstemning hos deg! Nå har våren begynt å komme her i Italia også. Solen varmer og her jeg bor er det snøfrie gater nå. Heldigvis. 2 uker med snø er litt i meste laget når det er 25 år siden sist gang det kom noen snøflak her.

  Jeg liker også tidlige morgener uten noen som helst form for forstyrrelse. :-)

  SvarSlett
 5. Hei Marit

  Noe så utrolig flott med den blomstrende Mimosaen.

  God helg til dere begge.

  Klem fra oss

  SvarSlett