torsdag 25. februar 2010

Inspirasjonsreise til Provence 17. - 22. april - livsglede og kosthold

Bli med på en spennende reise fylt med livsglede, god mat og drikke, personlig utvikling, lette fotturer og ikke minst vakre opplevelser.
Vi ønsker å inspirere til økt personlig livskvalitet gjennom enkle og positive livsstilsendringer. Samtidig får du oppleve Provence på en mangfoldig måte gjennom turer langs kysten, i skogen, til sjarmerende landsbyer og markeder. Vi skal bo i et vakkert beliggende kloster i åssiden like ovenfor den berømte landsbyen Saint Paul-de-Vence, med fantastisk utsikt til Middelhavet. Her får du ro i sjelen til å falle på plass og bli kjent med dine innerste behov og ønsker. Underveis får du personlig veiledning og behandling hvis du ønsker det. Aktivitetene foregår mest mulig utendørs.
Ansvarlig for programmet er Marit Jahren og Gunn-Karin Sakariassen. Marit er utdannet siviløkonom, coach og healer og har bodd og jobbet i Provence gjennom mange år. Gunn-Karin er ernæringsterapeut og naturopat ved Heggeli Helhetsmedisin i Oslo, og en anerkjent foredragsholder og inspirator for matglede og livsstil.
Du flyr til Nice. Der blir du møtt på flyplassen og tatt med til det vakre klosteret i Saint Paul-de-Vence. Saint Paul er fremfor alt en kunstnerlandsby, berømt for sin sjarm og vakre beliggenhet.
Pris: Kr. 6.900 pr. person som omfatter selve inspirasjonsreisen med overnatting i enkeltrom og alle måltider inkl. drikke i henhold til programmet. Flyreisen tur-retur Nice kommer i tillegg.
Maks 8 deltakere!
Mer info finner du på http://www.lambition.no/ eller ved å ringe 412 18 006.

2 kommentarer:

  1. Sukk...
    Antar at disse turene er utrolig populære! Det høres vidunderlig ut i allefall. Noe å tenke på når syklubben en gang skal på tur :-)

    Klem Torunn

    SvarSlett
  2. Oj så underbart det låter....roligt att jag hittade hit, jag återkommer, ska nu titta runt lite mer på dina inlägg! Kram fr C

    SvarSlett