Vi har vært på en lang tur rundt i Provence. Høsten er på sitt aller fineste akkurat nå, selv om været er mer ustabilt. Jaktsesongen er i full gang rundt omkring, som her i vakre Ventoux, helt nord i Vaucluse. Jeg skulle ta bilde av høstfargene i vinmarkene og fikk samtidig med meg et jaktlag i aksjon like ved. Det jaktes på hare, fugl, hjort og villsvin for å nevne noe. Ikke helt ufarlig å ferdes i skog og mark på denne tida. På restaurantene kan man imidlertid spise de herligste viltretter. "Civet" er en populær viltrett. Det er en ragu med kjøtt fra vilt, rødvin, løk og sopp som er jevnet med blod fra vilt. Smakfullt og godt, sammen med en kraftig rødvin fra området!
KAMSKJELL MED GULROTPURÈ, BACON OG APPELSINSJY
for 7 timer siden
Thank you to your visit and comment.
SvarSlettHei, Gosh - så flotte farger. Vær forsiktig! klem Siv
SvarSlett