lørdag 5. november 2011

Høst i vinmarkene og andre steder

Høsten er her! De siste dagene har det regnet skikkelig og det er kaotiske tilstander mange steder i Provence på grunn av store nedbørsmengder. Det er fortsatt mildt med dagtemperaturer opp mot 20 grader og 19 grader i Middelhavet, men det er likevel tydelig at sommeren er over for denne gang. Fra toppen av landsbyen vår kan vi skimte snøfjell i det fjerne. Selv om det er godt med sol og varme så er vi likevel glad for at årstidene skifter. Høsten og vinteren har også sin sjarm med vakre farger, peiskos, levende lys og inneliv. Deler noen bilder fra turen vår rundt i Provence. De fineste høstfargene fant vi nord i Provence i Ventoux.
Ventoux er et stort og vakkert vinområde. De er kjent for å lage enkle og relativt billige viner, men også fantastiske kvalitetsviner. Vi kjøpte med oss noen gode flasker som vi skal nyte utover høsten og vinteren. Hver enkelt flaske vekker gode minner fra den fine høstturen vår. Selv om druene for lengst er høstet inn henger det fortsatt noen klaser igjen av ekstra søte og gode druer.
Imorgen drar jeg med toget til Paris på en ukes Rosenkurs. Rosenmetoden er mitt franske utviklingsprosjekt. Det er viktig og spennende å lære om metoden og ikke minst å uttrykke følelser og meninger på fransk. Gleder meg veldig! Skal bo på samme rom og sted som alltid i Paris, i et gammelt kloster.

1 kommentar:

  1. Hei, Vakre bilder og tekst:-) God tur til Rosenkurset - det blir spennende! Klem Siv

    SvarSlett