tirsdag 15. november 2011

Caféliv i Provence

Jeg er tilbake etter en ukes Rosenkurs i Paris. Det har vært innholdsrikt og spennende. Skal skrive mer om det på bloggen senere. Akkurat nå er det tid for å roe seg ned og nyte cafélivet. Bildet over er tatt i Arles. Nå som dagene blir kortere og kaldere søker vi en plass i solen. Det er så godt å kjenne at det varmer. Ingenting er som en god kopp kaffe i solveggen på formiddagen. Da kjennes livet bare godt og store deler av dagen er fremdeles ubrukt...

3 kommentarer:

 1. Hei, Ja, dette ser da fristende ut og særlig nå i november. klem Siv

  SvarSlett
 2. Hei Marit,
  Skjønner det har vært våte dager i "din del av verden".....I Marseille går havnen over sine bredder. VI skal en snartur ned for å vinterstenge neste helg, og håper vi holder oss tørre!

  Hege

  SvarSlett
 3. Hei, jeg har tilfeldigvis snublet over bloggen din. Jeg er en norsk dame som bor i Italia og skriver blogg om livet her nede. Nå har jeg også startet en blogg hvor nordmenn som blogger fra utlandet kan registrere seg (vil prøve å få samlet så mange som mulig av oss på "ett brett"). Lurte derfor på om du hadde lyst å bli med i gjengen vår. Ta gjerne en titt på http://utenlandsbloggere.blogspot.com og hvis du vil være med kan du sende en mail til italiatips@gmail.com med en introduksjon til bloggen din samt et bilde etter eget ønske.

  Håper å høre fra deg :-)


  Mvh
  Linda/norske utenlandsbloggere

  SvarSlett