onsdag 30. desember 2009

Vinteropphold i Provence - ved Rivieraen

Jeg ønsker dere alle et godt og spennende nytt år 2010!
Den norske vinteren kan være kald og lang. Ofte hindrer glatte og uframkommelige veier oss fra å kunne bevege oss slik vi ønsker. I Sør-Frankrike, nærmere bestemt i Provence ved den franske Riviera, er vinteren mild og solrik. Det er så og si aldri kuldegrader og det er godt å bevege seg utendørs. Selv har vi bodd i dette området i korte og lengre perioder de siste 20 åra. Vi har ofte tenkt på hvor fint det ville være for norske seniorer å tilbringe deler av vinteren her nede. I tillegg til et godt klima er det så mye spennende å oppleve både når det gjelder natur, vegetasjon, kunst og kultur. I januar og februar blomstrer mimosaen, sitrusfruktene er klare for innhøsting og de smakfulle trøflene er på sitt beste. Det er så mye farger og dufter.
Vi vil så gjerne bidra til at de som ønsker det skal få en vakker vinteropplevelse i en solfylt del av Europa. Du kan komme hit ned alene eller sammen med andre, på en eller flere ukers opphold, og bo i en praktisk leilighet eller på et godt hotell. Vi kan legge oppholdet til rette akkurat slik du måtte ønske det. Og du blir ikke ensom med mindre du selv ønsker en tilbaketrukket tilværelse. Du flyr til Nice, blir møtt på flyplassen og tatt med dit du skal bo.
Under oppholdet kan vi f.eks. dra på spennende turer sammen, gå lette fotturer i naturen eller langs stranda, du kan få hjelp til å handle og vi inviterer deg gjerne hjem til oss på middag, lunsj eller felles matlaging. Mulighetene for gode, sosiale og interessante opplevelser er så mange. Og vi vil gjøre vårt aller, aller beste for at du skal få oppleve det du ønsker.
Hvis du kunne tenke deg å vurdere et slikt opphold en gang iløpet av vinteren 2010 er du hjertelig velkommen til å ta kontakt pr. telefon eller e-post. Tips gjerne andre du kjenner.
Telefon: 412 18 006. E-post: marit.jahren@lambition.no

2 kommentarer:

  1. Hei, så herlig opplegg. Midt i blinken for alle som vil ha en liten pause i hverdagen og hente ny energi for et nytt år! klem Siv

    SvarSlett
  2. Hei Marit,
    Og godt nytt år! Provence frister nå, med snø og kulde her......men vi må nok vente på skoleferie for junior.... Er det kaldt der nede nå?
    Ihvertfall, nyt lyset og fargene, snart blomstrer vel mimosaen? KLem fra Hege

    SvarSlett