fredag 4. desember 2009

Julebutikk i Saint Remy-de-Provence

Det er koselig med juleforberedelser og julepyntede butikker synes jeg. Stemningen nå i desember er helt spesiell både ute og spesielt inne. Selv om jeg nå befinner meg i Norge har jeg mange gode juleopplevelser fra Provence. Vi har feiret jul der mange ganger. Der er også gater og butikker julepyntet, og mange steder er det veldig vakkert. I by- og landsbygater er det flotte lysdekorasjoner med ulike motiver som tennes i desember. Når det gjelder julepynting generelt så synes jeg nok fargevalget kan være noe spesielt. Før jeg dro til Norge for en uke siden så jeg glitter i knallblått, lilla, rosa og turkis. Ikke akkurat mine julefarger, men mange i Provence liker dette. For en stund siden var vi i Saint Remy-de-Provence som er en av mine favorittlandsbyer, og der var jeg inne i denne søte julebutikken. Den var full av all mulig julepynt, kosedyr, kort og dekorasjoner. Og vareutvalget var mer etter min nordiske smak.
Ønsker dere alle en koselig adventstid!

5 kommentarer:

 1. Undrar om det var i den jag var inne i för några veckor sedan? Men då hade de inte så mycket julsaker än, bara lite. Önskar dig en riktigt god jul!!

  SvarSlett
 2. Hei Marit - så dumt at du ikke fant meg - sto nesten helt oppe på torget. Det hadde vært kjempekoslig å treffe deg! Stikk innom neste helg da - hvis du fremdeles er i landet....

  SvarSlett
 3. Hej Marit
  Tack för dina uppmuntrandde ord och adress och telefonnummer till klostret i Paris. Låter underbart.
  Jag bor lite utanför Le Boulou 8 km från den spanska gränsen. Det är ca 1.5 timmar till Barcelona. Låter superspännande med ditt företag.
  God jul
  kram
  Lise-Lotte

  SvarSlett
 4. Hei Marit, Herlig julebutikk og morsomt å finne ny julepynt...kanskje en ny blå julekule henger på juletreet neste år? juleklem Siv

  SvarSlett
 5. God Jul till dig och ett underbart nytt år!

  SvarSlett