onsdag 4. mars 2009

Utviklingsreise til Provence 16. - 21. april


Like etter påske arrangerer jeg i samarbeid med Randi Humlen Lund fra Ålesund en spennende reise til Provence. Hovedtema er indre utvikling, vakre opplevelser og helbredende aktiviteter. Kombinert med spennende kunst og kultur, fargerik mat og vin. Du får oppleve Provence på sitt beste. Randi er et nydelig menneske med solid bakgrunn fra bl.a. Rosenmetoden og kinesologi. I tillegg til selve utviklingsreisen får hver enkelt en individuell behandling og sin egen personlige numerologibeskrivelse. Vi skal bo i et gammelt og levende dominikaner-kloster i høyden over den sjarmerende landsbyen vår, Saint Paul de Vence. Derfra drar vi ut på oppdagelsesferd i området til fots og med buss. Det blir en vakker reise med næring for både kropp og sjel. Mer detaljert informasjon finner du her.

5 kommentarer:

 1. Så spennende tur da.... nydelige bilder.. Har vært i Paris en gang, ellers står Frankrike høyt på listen over steder jeg vil besøke=)

  klemO=)

  SvarSlett
 2. Hei, Gleder meg til lese mer om dine spennende turer og aktiviteter i Provence. Klem Siv

  SvarSlett
 3. Hei, Takk for hyggelig hilsen. Ha en fin torsdag. Klem Siv

  SvarSlett
 4. Fick ett tips om din blogg från Siv så nu är jag är och kommer att fortsätta följa den. Hälsa gärna på i min blogg eller vår hemsida där vi hyr ut en liten Studio i Arles.
  Efwa

  SvarSlett
 5. Hei, Fortell oss gjerne om påsketradisjoner i Provence. Ha en god torsdag. Hos meg snør deg jammen meg igjen! klem Siv

  SvarSlett