lørdag 5. januar 2013

Nytt år, nye muligheter !

Riktig godt nytt år! Vi har tilbragt en stemningsfull jul og nyttår på hytta vår i Hjartdal i Telemark og er nå klare til å dra tilbake til Sør-Frankrike om få dager. Der venter på mange måter et nytt liv. Først og fremst skal vi flytte til et helt nytt sted i Antibes. Vi har funnet en praktisk og fin leilighet like ved havet og med kort gåavstand til det meste. Det blir en stor forandring i forhold til de landlige og landsbypregede omgivelsene vi har bodd i de siste 12 årene i Saint Paul-de-Vence. Men forandring fryder, heter det. Jeg tror det er viktig å gjøre endringer i livet av og til. I tillegg til nytt bosted skal jeg også begynne i ny jobb hos en fransk eiendomsmegler i området. Det er en jobb som på mange måter har kommet "seilende på ei fjøl" og som jeg nå gleder meg til å ta fatt på. Jeg tror på at det som kommer til meg lett og naturlig er riktig. Ny jobb betyr ikke at jeg skal nedlegge min tidligere virksomhet. Jeg må bare gjøre visse prioriteringer. Skal skrive mer om dette når jeg kommer igang og flytteprosessen er over. Da skal dere også få flere bilder fra det nye nærområdet vårt og fra leiligheten. Bildet over er fra en av de nye terrassene våre.

5 kommentarer:

 1. Dette høres spennende ut, jeg følger jo med deg. Og gjøre forandringer i livet et som du sier viktig. Har nok ikke gjort så mye forandringer i mitt, men det kjennes ut som jeg er klar for det nå. Tenker på å slutte i min jobb, men har ikke noen ny. Vet ikke om jeg skal bry meg om noen ny heller.

  Ønsker deg et riktig godt nytt år og gleder meg til å se din nye leilighet.

  Bente

  SvarSlett
 2. Vad spännande att flytta och med nytt jobb! Önskar dig all lycka med allt under året.

  SvarSlett
 3. Oioioi.....det var mye spennende nytt :-):-) Tenk å gå det nye året i møte med så masse flott å se frem til:-) Vi må gratulerer med både ny leilighet og ditto jobb :-):-):-) Leiligheten ser ut til å ha en herlig beliggenhet, og vi gleder oss til oppdateringer i tiden fremover :-) God tur til vakre Provence og lykke til med innflytting og start i ny jobb. Stor og varm klem til dere fra Nina og Tormod

  SvarSlett
 4. Oioioi.....det var mye spennende nytt :-):-) Tenk å gå det nye året i møte med så masse flott å se frem til:-) Vi må gratulerer med både ny leilighet og ditto jobb :-):-):-) Leiligheten ser ut til å ha en herlig beliggenhet, og vi gleder oss til oppdateringer i tiden fremover :-) God tur til vakre Provence og lykke til med innflytting og start i ny jobb. Stor og varm klem til dere fra Nina og Tormod

  SvarSlett
 5. Så mye spennende Marit! Ny leilighet og ny jobb. Gratulerer, gratulerer - gleder meg til å følge med på fortsettelsen. :-) Et spennende 2013.

  Varm klem fra Marit

  SvarSlett