tirsdag 24. august 2010

Inspirasjonsreise til Provence - Kreativitet og livsglede - Saint Paul-de-Vence 9.-14. oktober.


Bli med på en spennende reise fylt med kreativitet, livsglede, egenutvikling, fysisk aktivitet og vakre opplevelser. Du får inspirasjon til å leve mer fantasifullt og harmonisk. Når du utnytter ditt kreative potensiale vokser du som menneske og oppnår større livsglede. Samtidig får du oppleve Provence på en mangfoldig måte gjennom turer langs kysten, i skogen, til sjarmerende landsbyer og markeder. Vi skal bo i et vakkert beliggende kloster i åssiden like ovenfor den berømte landsbyen Saint Paul-de-Vence, med fantastisk utsikt til Middelhavet. Saint Paul er fremfor alt en kunstnerlandsby, berømt for sin sjarm og vakre beliggenhet. Her finner du ro i sjelen til å falle på plass og bli kjent med dine innerste behov og ønsker. Underveis får du personlig coaching og behandling hvis du ønsker det. Og ikke minst skal vi nyte det gode livet i Provence med fargerik mat og godt drikke! Aktivitetene foregår mest mulig utendørs.
Du flyr til Nice. Der blir du møtt på flyplassen og tatt med til det vakre klosteret i Saint Paul.
Pris: Kr. 6.900 pr. person som omfatter selve Inspirasjonsreisen med coaching og evt. healing og numerologibeskrivelse, overnatting i enkeltrom, transport og alle måltider i henhold til programmet. Vin til maten er inkludert. I tillegg kommer flyreisen tur-retur fra Norge til Nice. Vi er behjelpelig med å finne billigste flyreise. Vi kan også hjelpe deg med å finne rimelig og hyggelig overnatting hvis du ønsker å utvide oppholdet.
Maks 8 deltakere!
For nærmere informasjon og påmelding: http://www.lambition.no/, e-post: marit.jahren@lambition.no Mobil: 412 18 006

1 kommentar:

  1. Tusen takk for en flott bloggside. Kjenner at det er altfor lenge siden jeg sist var i området i Provence ;-)) Bildene dine får meg ihvertfall til å lengte tilbake.

    SvarSlett