mandag 30. september 2013

En rusletur i Antibes

Høststillheten begynner å senke seg over Antibes. Det er fortsatt en del turister i byen, men likevel mye roligere enn på lenge. Nå er det nesten fredelig å rusle rundt i gater og på plasser. Som her fra Place Mariejol utenfor Picassomuseet i Château Grimaldi. Den samme plassen har utgang til muren og veien som snor seg helt ute ved havet. Her er trafikken enveiskjørt og det er så fint å rusle langs fortauet og nyte utsikten. I dag er været strålende etter en overskyet og til dels regnfull helg. Solen skinner fra skyfri himmel og lufta er frisk og ren etter styrtregnet i går. På en slik dag var det mange som hadde funnet veien til stranda like ved gamlebyen og yachthavna. Temperaturen i Middelhavet holder fortsatt godt over 20 grader. Bare vidunderlig!

3 kommentarer:

 1. Herlig! Vi er kommet hjem etter nesten 3 uker med det gode liv i St.Paul og Nice. Godt å komme hjem. Men har alltids en lengt etter Provence.... Ikke så altfor lenge til neste tur ;-);-) Nyt videre og hils Brynjulv. Stor og varm klem fra Nina

  SvarSlett
 2. Ja nå ble jeg nesten misunnelig på de som bader. Det er bare vakkert hos deg. Jeg elsker høsten her hjemme også. Og nyter solrike dager. Dessverre kjenner kroppen kulden.

  SvarSlett
 3. Høres helt herlig ut.
  Her er regn og tåke.

  Kos deg.
  :) Inger

  SvarSlett