søndag 19. mai 2013

God mat og vakre blomster - en viktig del av livet :-)

Det er alt for lenge side siste blogg-innlegg. Jeg har hatt mye å gjøre på eiendomsmarkedet her i det sørlige Frankrike, og har rett og slett manglet tid og inspirasjon til å skrive om noe spennende. Selv om dagene mine egentlig er både innholdsrike, vakre og spennende er det ikke like lett å skrive om opplevelser fra kunderelaterte forhold. Nå er det imidlertid pinse og det gir rom for ro og ettertanke. Har sett at pinseværet i Norge er strålende og varmt, og det er så vel fortjent etter en lang og kald vinter og vår. Hos oss har det vært regn og kjølig i forhold til årstiden, selv om jeg ikke synes det er noe å klage over. Kaldt er det på ingen måte og vi har hatt mange fine sommerdager allerede. I dette området er folk bortskjemt med fint og varmt vær. Vi koser oss med de enkle og nære ting disse dagene. En lang og god frokost i sofakroken med frisk frukt, café au lait og ferskt brød fra bakeren på hjørnet er en herlig start på dagen. Så en tur rundt i Antibes for å småhandle inn litt av hvert til dagens måltider. Friske blomster hører alltid med. Så er det tid for en lett lunsj, enten på terrassen eller inne. Denne helgen har vi spist innendørs. På ettermiddagen går vi ofte tur i nærområdene. Det er så fint å gå opp til fyret og tilbake langs strendene. Underveis er det mange fine hager og hus vi kan beundre. Som de vakre rosene på bildet under. Både fargene og duftene er så sterke og gir energipåfyll til både kropp og sjel. På kveldene spiser vi middag og bruker lang tid på forberedelsene. Det er så godt å ha god tid og bruke kreativiteten med både råvarer og nye kombinasjoner. En god vin fra Provence hører alltid med! Ønsker dere alle en strålende fin pinse og ny uke!

2 kommentarer:

  1. Hei Marit
    Høres herlig ut! Selger dere mange boliger for tiden? Det er vel ikke akkurat flust med penger blant folk, men noen er det vel alltids. Skulle gjerne levd det livet du beskriver. Her er turistsesongen i full gang - og det er min hverdag. Så flykter jeg av og til inn i min loppeverden og koser meg med det :-)

    SvarSlett
  2. Jeg synes planleggingen og de lange måltidene høres fint og avslappende ut. Vår pinse har vært fantastisk. 26 grader og fønvind. Årets første sjøbad selv om temp viste kun 13 grader.

    SvarSlett