lørdag 20. oktober 2012

Pique-nique i Provence

September og oktober har vært travle måneder. Dessverre har det blitt lite blogging. Det skyldes i hovedsak at jeg bare har hatt sporadisk tilgang til Internett og i tillegg problemer med ny PC. Vi bor fortsatt midlertidig rundt omkring, mens vi leter etter et mer permanent bosted. Idag er vi på flyttefot inn til den lille landsbyen Flayosc i Var. Jeg har jobbet med mange forskjellige grupper de siste ukene og alle har vært fantastiske hver på sin måte. Noen av dem har jeg tatt med på pique-nique-lunsj i fjellet. Der smaker maten ekstra godt! Bildet over er fra en hyggelig lunsj på Col de Vence for 20 personer. Vi koste oss med mye god fransk mat og kald rosevin! Bildet under er fra en annen pique-nique-lunsj ved Gourdon. Da var vi 45 personer! Vi nordmenn elsker å spise ute i naturen og med et eller flere gode glass rosevin til blir det et virkelig festmåltid som huskes i lang tid.

2 kommentarer:

 1. Hei Marit,
  Så spennende å begi seg ut på jakt etter et nytt sted å feste rot for en stund. Så flinke dere er som skaper nye muligheter i livet ..........lykke til på nye vandringer. Klem Hege

  SvarSlett
 2. Hei Marit :-)
  Åhhhh....herlig! Og så den koselige rutete duken :-D
  Kjenner jeg lengter tilbake til Provence....allerede....
  Alltid koselig å spise ute i naturen som du sier, og har i tillegg så mange gode minner fra de flotte måltidene vi har hatt sammen på våre turer :-)
  Gode stunder å bære med seg i hjertet....
  Hils Brynjulv.
  Klem fra Nina

  SvarSlett