torsdag 20. september 2012

Vence - stemningsbilder fra morgen, til middag og kveld

Jeg er tilbake i Sør-Frankrike igjen og en snartur innom Vence før turen går videre vestover og nordover i Provence. Det er godt å være tilbake igjen. Akkurat nå bor jeg i en fantastisk leilighet med en fin utsiktsterrasse som jeg låner av en venn. Herfra har jeg fanget stemningene gjennom dagen fra soloppgang til solnedgang. Bildet over er tatt like etter at solen har stått opp. Bildet under er tatt midt på dagen, etter lunsjtid.
Nedenfor er det et bildet av de siste solstrålene over byen på kvelden. Det er så vakkert å følge med på variasjonene i lyset og stemningene. For meg er morgenlyset og kveldslyset det aller vakreste, hver på sin måte. Morgenlyset bringer med seg forventninger til dagen som ligger ubrukt. Kveldslyset i solnedgangen gir rom for ettertanke. Min dag har vært innholdsrik og fin. Imorgen drar jeg vestover til Arles og Camargue med en hyggelig gruppe. Deretter blir det fottur i Alpillene og overnatting i Saint Remy, før turen går nordover mot Sisteron og fjellgården til Nandy.

2 kommentarer:

  1. Vakre og stemningsfulle bilder som bringer lengsel etter Provence....
    Ha fin tur med flotte opplevelser i Arles og Camargue mm.

    Stor og varm klem fra Nina

    SvarSlett
  2. Hei marit- spennende at dere har solgt leilighetn og er klar for noe nytt :-) mye å lære her.. minner deg på om at jeg får en ekstra ferieuke neste år og satser på at du arrangerer turer med godt innhold også i 2013- R. har allerede sagt at det blir bursdagspresang- så da bare må du.. klem Grethe

    SvarSlett