lørdag 3. desember 2011

Rosenmetoden

Siden 2006 har jeg holdt på med å utdanne meg til Rosenterapeut ved Centre de Paris i Frankrike. Det har vært en spennende og utfordrende prosess, ikke minst å gjøre dette på fransk. Rosenmetoden er en kroppsberøringsmetode som kan løse opp spenninger og føre til dyp avspenning og bevisstgjøring. Den er ganske godt kjent i Norge og Sverige, men ikke så kjent i Frankrike. Marion Rosen som har utviklet Rosenmetoden ble født i Tyskland 1914. Nå bor hun i USA og er fortsatt aktiv terapeut og lærer. Hun har bl. a sagt at "Rosenmetoden handler om en forvandling fra den du tror du er til den du virkelig er". Mer informasjon finnes på www.methode.rosen.free.fr og www.rosenmetoden.no . Bildet over er hentet fra den franske web-siden og viser Marion Rosen gi behandling.
Jeg gikk mitt siste ukeskurs i Paris i november og går nå over i den siste delen av utdanningen som i Norge kalles prasisåret og i Frankrike "interne". I denne perioden skal jeg bl.a. gi mange behandlinger. Hvis du eller noen du kjenner ønsker å prøve en slik behandling er det bare å ta kontakt. Det gjør utrolig godt og jeg trenger mange klienter. Svært redusert pris. Telefon 412 18 006 eller e-post: marit.jahren@lambition.no Jeg kommer til å være i Oslo fram til 8. januar. Da drar jeg tilbake til Saint Paul igjen for en periode.
For meg er det et stort privilegium å få gjøre dette og det er et verdifullt tilskudd til det andre jeg jobber med. Jeg tror vi hele tiden skal utvikle oss, frigjøre plass til nye ting og bli en riktigere utgave av oss selv.

2 kommentarer:

 1. Veldig spennende Marit. Gleder meg til time hos deg. Tar kontakt så snart jeg er hjemme igjen i Oslo. Varm klem Marit

  SvarSlett
 2. Hei Marit

  Fantastisk og interessant:-)
  Skulle gjerne hatt en slik behandling.

  Stor og varm klem fra Nina

  SvarSlett