onsdag 5. mai 2010

Blåregn

Blomster betyr mye for meg og jeg trenger blomster rundt meg for å trives. I Provence er det alltid noe som blomstrer utendørs hele året. Spesielt koselig er det å se alt som spirer, gror og blomstrer om våren. Naturen våkner til et nytt liv igjen etter vinterdvalen og slår ut i full blomst som aldri før. Dette er et av naturens store undere som jeg blir like overveldet av hvert eneste år.
Blåregn, også kalt glycine, er noe av det vakreste jeg ser. Den kryper så fint oppover steingjerder og steinvegger og blomstrer i april/mai. Dette er noen av vårens blåregnbilder....

7 kommentarer:

 1. Hos oss sør på Østlandet var det SNØ igår 04.05. Det er borte idag, men det er kaldt og ikke mye vår. Trærne begynner å grønnes litt, heldigvis.

  SvarSlett
 2. ja,blåregnet er helt fantastislt och de blommar för fullt här i languedoc.

  SvarSlett
 3. ÅÅÅ så nydelig.. jeg plantet blåregn i forfjor sommer... håper den har overlevd vinteren O=)

  og kommer med blomster..det gjorde den ikke i fjor sommer..

  klem O=)

  SvarSlett
 4. Ååh de är så vackra. Min önskan är att kunna plantera en glycine på framsidan av vårt hus någon gång. Jag måste bara hitta en väldigt smal kruka att fästa i väggen eftersom trottoaren är precis utanför.

  SvarSlett
 5. Hei, Åå - så nydelig og for en herlig blåfarge. Kanskje den passer i Norge også? Blomster er viktig for både kropp og sjel. Vårklem Siv

  SvarSlett
 6. Så nydelig dette treet, eller er det en busk? Nå vet jeg jo navnet og vil prøve å få fatt i en slik, eller tre til huset i Andaluzia. Og så blir bildene dine så fine.

  SvarSlett
 7. Hei

  Fant bloggen din da jeg søkte etter "Blå regn"

  Kjøpte denne buska igår og gleder meg til den blomster.
  Håper jeg får den til ;o)
  Men den skal være tilpasset vårt miljø her på vestlandet nå, så tvi tvi til meg ;o)

  Ha en herlig blomstrende sommer

  Klem

  SvarSlett