mandag 14. mai 2012

Nytt bakeri i Saint Paul

Jeg er tilbake i Saint Paul etter en uke i Paris på kurs i Rosenmetoden, denne gang som assistent. Prosessen skrider stadig framover. Det er alltid spennende å komme til Paris og oppleve stemningene i den vakre byen. Kurset i Rosenmetoden var som alltid veldig bra. Denne gangen hadde vi en svensk hovedlærer som underviste på svensk og det hele ble oversatt til fransk. Den rene luksus for meg å få alt på to språk! Jeg tok toget begge veier. Togturen hjem igår tok fem og en halv time. Fantastisk å sitte behagelig på et hurtigtog å lytte til fin musikk og samtidig betrakte det vakre og varierte franske landskapet. Turen hjem ble en myk og viktig overgang. Det kjennes veldig godt å være tilbake i Saint Paul igjen! Her er livet rolig og landlig. Etter at vi fikk ny baker like oppe i veien har morgenstunden blitt enda bedre. Landsbybakeriet ble nemlig lagt ned for noen år siden og lenge var det dårlig med bakevarer å få i landsbyen. Nå er alt i orden igjen. Den nye bakeren har et fantastisk utvalg av brød og kaker. Her i Frankrike er nemlig ferske bakevarer en viktig del av livskvaliteten!

2 kommentarer:

  1. Vi sitter og strever med a finne leilighet i Juan-les-Pins for i sommer. Sent ute som vanlig, men det loser seg nok. Haper at vi far til en tur til Saint Paul igjen ogsa. Et herlig sted! Skal da prove ut dette bakeriet - slike er jo en stor del av en ferierendes livskvalitet ogsa :-)
    Ha en fin fin mandag!

    SvarSlett
  2. Heisan :-)
    Gleder oss til å besøke dette bakeriet til høsten.
    Tenker ta oss et par overnattinger på den vanlige plassen;-)
    Ha en fin 17.mai helg.
    Klem fra Nina

    SvarSlett