tirsdag 15. mars 2011

Hjerter i Saint Paul-de-Vence

Landsbyen vår er fremfor alt en kunstnerlandsby. Opprinnelig kom kunstnerne hit for å male det vakre lyset og omgivelsene. Fremdeles er det mange kunstnere i Saint Paul, men idag er det nok enda flere gallerier enn kunstnere som holder til her. Det finnes gallerier av ulike slag, både i og utenfor landsbyen. Et av de aller største er Gallerie Guy Pieters som ligger utenfor selve landsbyen, i bakken opp mot Fondation Maeght, vis-a-vis bussparkeringen. De har skiftende utstillinger både inne og ute i parken som omgir galleriet. Akkurat nå kan besøkende og forbipasserende beundre denne vakre hjerteskulpturen. Det er noe spesielt med hjerter og jeg synes den er vakker.

6 kommentarer:

  1. Jeg har vandret i gamlebyen St.Paul og feriert i St.Paul de Vence 3 ganger, ååå, det er et vakkert sted på jord!!

    SvarSlett
  2. De hjertene var veldig fine...<3<3 Jeg var i St.Paul de Vence i -09; da var det også et hjerte utenfor dette galleriet....et KJEMPEstort..

    Hilsen fra Mariann i et vårlig sør-Norge.

    SvarSlett
  3. Så fine hjerter... har bare vært i Paris en gang..men drømmer om reise flere steder i Frankrike..

    Tusen takk for hyggelig hilsen Marit...

    Kos deg disse vårdagene..

    klemme r

    SvarSlett
  4. Tusen takk for mange flotte blogg innlegg Marit. Det er moro å se så mange flotte bilder fra området og spesielt fjellturene du skriver om fra Provance distriktet. Drømmen hadde vært å delta på en av dine flotte turer. Vi følger med deg videre fra Porsgrunn enn så lenge ;)

    SvarSlett
  5. For noen flotte hjerter :-)
    Må prøve å få sett dem i mai.
    Koselig å klikke seg inn på bloggen din Marit :-)

    Klem fra Nina

    SvarSlett
  6. Hei, Så morsomt! Hjerter gir god energi:-) klem Siv

    SvarSlett